Njoftim

Të nderuar klientë të Kompanisë së Sigurimeve Elsig sh.a ju njoftojmë se për shkak te situatës emergjente të shpallur nga Qeveria e Kosovës, dhe me qëllim te mbrojtjes se jetës dhe shëndetit dhe për të ndihmuar në parandalimin dhe përhapjen e Covid-19 edhe Kompania e Sigurimeve “Elsig” sha do të ketë funksion të kufizuar deri në njoftimin e radhës.

Luten që gjatë kësaj kohe të gjitha kërkesat ti drejtoni përmes e-mailit zyrtar office@kselsig.com

Për kërkesa urgjente në lidhje me dëmet kontaktoni nr. 049-747-002

Për kërkesat urgjente për shitje kontaktoni nr. 048-116-052, 049-746-938

Gjithashtu në funksion të klientëve do të jenë pikat shitëse në tërë territorin e Kosovës përjashtuar komunat e izoluara me vendim të qeverisë, duke respektuar udhëzimet dhe rekomandimet e organeve kompetente për ruajtjen e shëndetit dhe parandalimit te përhapjes se Covid-19.

Deri në një njoftim tjetër të organeve shtetërore, ju lutem të keni kujdes për shëndetin tuaj dhe të familjareve tuaj duke i zbatuar në tërësi udhëzimet dhe rekomandimet e organeve kompetente.

Me respekt,
Kompania e Sigurimeve “Elsig” sha

Sigurime individuale

Oferta për sigurime individuale

Sigurime për biznes

Oferta për sigurimin e biznesit

Merr ofertë për sigurimin tuaj

KASKO

Kompania Elsig ka ofertë të mirë për sigurimet kasko

SIGURIMI I GARANCIONIT

Oferta për sigurimet e garancisë bankare

PRONA PRO

Oferta më e mirë në treg për sigurimin e pronës.

SIGURIMI I SHËNDETIT NË UDHËTIM

Oferta më e mirë në tregun e vendit për sigurimin e shëndetit në udhëtim

SIGURIMI I PËRGJEGJËSISË

Oferta për sigurimin e përgjegjësisë profesionale dhe publike

SIGURIMI I AKSIDENTIT

Oferta për sigurimin e aksidentit